Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 4 порції:
    коло камамберу вагою 200 р. (також згодиться брі і будь-який інший подібний сир)
    1 ст.л. коньяку або бренді
    1 ч.л. меду
    1 ч.л. сушеного меленого чилі (за бажанням)
    Звільніть сир від обгортки і поверніть його в коробочку, або перекладіть у форму для запікання, підходить за розміром.
    Змішайте коньяк або бренді з медом і меленим чилі, вилкою зробіть на поверхні сиру кілька проколів і полийте його отриманою сумішшю.
    Випікати протягом 20 хвилин при температурі 200 градусів, і подавайте - з тостами, солодкими фруктами, горіхами і медом.
    Сир виходить чудовим - із золотистою скоринкою та ніжною, розплавленої серединою, - і чудово підходить як гаряча закуска до напоїв будь-якої міцності.
    Фото і рецепт: Олексій Онєгін