Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    часник - 6 зубчиків;
    петрушка - 1 великий пучок;
    базилік - 1 великий пучок;
    білий винний оцет - 2 ст.л.;
    оливкова олія - 70 мл;
    білий хліб - 3 скибочки (великі);
    сіль - 1/2 ч.л.
    Приготування:
    Часник обчистити. Петрушку і базилік промити під холодною проточною водою і розкласти на рушник, щоб зелень повністю висохла. У зелені відокремити листя від стебел (стебла нам не потрібні).
    чашу процесора помістити зубчики часнику, зелень, сіль. Подрібнити. Тепер поступово, потроху додавати оливкова олія, щоб соус придбав однорідної консистенції. Влити білий винний оцет.
    Білий хліб розкришити, покласти в чашу процесора і подрібнити. Соус готовий. Соус універсальний, підходить і до м'яса і риби. Можна просто намазати на хліб - теж смачно.
    Фото і рецепт: Олена Покровська