Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    5-6 середніх грибів шампіньйонів,
    100 г твердого сиру,
    1 цибулина,
    1 ст. ложка борошна,
    100 мл вершків,
    20 г вершкового масла,
    рослинна олія,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинній олії.
    Додати соломкою порізані гриби печериці і обсмажувати 2-3 хвилини. Посолити.
    Розкласти у формочки для запікання або кокотницях.
    На сухій сковороді обсмажити борошно до коричневого кольору, потроху додавати теплі вершки і помішувати віночком, додати вершкове масло.
    Коли соус загусне, посолити і залити у формочки.
    Посипати тертим сиром.
    Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин до утворення сирної скоринки.
    Приємного апетиту!