Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
5-6 середніх грибів шампіньйонів,
100 г твердого сиру,
1 цибулина,
1 ст. ложка борошна,
100 мл вершків,
20 г вершкового масла,
рослинна олія,
сіль за смаком.
Приготування:
Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинній олії.
Додати соломкою порізані гриби печериці і обсмажувати 2-3 хвилини. Посолити.
Розкласти у формочки для запікання або кокотницях.
На сухій сковороді обсмажити борошно до коричневого кольору, потроху додавати теплі вершки і помішувати віночком, додати вершкове масло.
Коли соус загусне, посолити і залити у формочки.
Посипати тертим сиром.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин до утворення сирної скоринки.
Приємного апетиту!