Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
картопля - 800 гр.
яйце - 1 шт.
гриби - 500 гр.
цибуля ріпчаста - 1 головка
олія рослинна - 4 ст. ложки
сухарі панірувальні - 200 гр.
морква - 1 шт.
зелень кропу рубана - 2 ст. ложки
перець чорний мелений
сіль
яйця варені - 2 шт.
Приготування:
Гриби наріжте кубиками, обсмажте на олії. Посоліть і поперчіть на смак. Цибулю порубаєте, обсмажте на олії, додайте нарізану кубиками моркву, смажте 5 хвилин.
Варені яйця порубайте і перемішайте з зеленню, грибами, цибулею та морквою. Картоплю відваріть і гарячим розімніть товкачем або подрібніть блендером.
До картоплі додайте яйце і добре перемішайте, щоб вийшла м'яка маса. Розділіть картопляну масу на 16 шматочків і сформуйте з них коржики.
В центр кожної коржі викладіть грибну начинку. Краю коржів з'єднайте, закриваючи начинку і надайте зразам форму цеглинки.
Запаніруйте зрази в сухарях і обсмажте на олії до утворення рум'яної скоринки.
Приємного апетиту!