Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

    
  • Інгредієнти:
    * яловичина 600 г
    * рослинна олія 1-2 ст. л.
    * печериці 300 г
    * вершкове масло 40 г
    * цибуля-порей 150 г
    * помідори 4-5 шт.
    * сіль, перець за смаком
    * томатний сік 1 склянку
    * картопля 4-6 шт.
    * часник за смаком
    М'ясо промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. У сковороді розігріти олію і обсмажити до золотистого кольору м'ясо з двох сторін.
    У сотейнику розігріти вершкове масло. Печериці нарізати скибочками і викласти в каструлю. Цибуля-порей нарізати і викласти до грибів, тушкувати всі разом.
    Томати розрізати на чотири частини і викласти в каструлю, продовжити гасіння. Овочі посолити і поперчити за смаком. Готове м'ясо посолити і поперчити за смаком. Викласти м'ясо до овочів.
    Влити томатний сік і тушкувати всі разом 35-40 хвилин. Картоплю очистити, нарізати скибочками і викласти до інших овочів.
    Перемішати і варити до м'якості картоплі. Готове рагу викласти на тарілку. Подавати, посипавши подрібненим часником і свіжою зеленню.
    Приємного апетиту!