Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Іноді хочеться порадувати себе ніж щось смачненьке, а готувати лінь. Тоді на допомогу приходять бутерброди. Пропонуємо вам рецепт гарячих бутербродів, які припадуть до смаку і дорослим і дітям. В якості начинки можна використовувати будь-які продукти, а ось хліб неодмінно - чіабатту. Провівши кілька хвилин у духовці хліб покривається апетитною скоринкою - що надає всьому страва приголомшливий аромат і смак!
    Інгредієнти:
    * чіабата 2 шматки
    * оливкова олія
    * сіль
    * моцарелла 8 кульок
    * томати 1 шт.
    * печериці 2 шт.
    * ріпчасту цибулю 1/4 шт.
    * чорізо 3 шматки
    * салямі 3 шматки
    * тертий сир типу Гауда 60 г
    * пармезан
    * базилік сушений
    * листя руколи
    Спосіб приготування:
    Моцареллу розрізати на дві частини. Хліб змастити олією, розкласти скибочки сиру. Томат дрібно нарізати і викласти на хліб.
    Гриби нарізати скибочками і розподілити на хлібі. Цибулю дрібно нарізати і посипати їм гриби. Злегка всі овочі посолити. Тепер викладаємо шматочки салямі або чорізо.
    Посипаємо всі тертим сиром Гауда, пармезаном і базиліком. Підготовлений хліб перекласти на деко.
    Поставити деко в духовку, розігріту до 200 градусів і запікати близько 10-12 хвилин до появи апетитною сирної скоринки.
    Готовий хліб перекласти на тарілку, прикрасити гілочками руколи і подати до столу.
    Приємного апетиту!