Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * борошно пшеничне 2-2,5 (3) склянки
    * сметана 1 склянку
    * мінеральна вода 0,5 склянки
    * сода 1/4 ч. ложки
    * яйця 1 шт.
    * кунжут
    для фаршу:
    * сир імеретинський 100 г
    * яйце 1-2 шт.
    * зелень петрушки
    для змащування:
    * яйце 1 шт.
    Спосіб приготування:
    В сметану додати яйце, добре перемішати. Влити воду. Всипати соду. Додати борошно. Замісити некруте еластичне тісто, залишити на 30 хвилин під рушником.
    Для фаршу сир натерти на дрібній терці. Зелень петрушки дрібно нарізати і викласти до сиру. Змішати з сирим яйцем. Тісто розділити на 4 частини.
    Кожну частину розкачати в тонкий корж. На кожну коржик рівним шаром покласти приготований фарш. Защипати тісто з двох сторін у вигляді човника.
    Перекласти коржі на лист, змастити яйцем. Посипати тісто кунжутом.
    Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Подати в гарячому вигляді. Приємного апетиту!