Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Борошно - 100 г
    Гарбуз - 35 г
    Морква - 35 г
    Горіхи волоські (подрібнені) - 100 г
    Яйце - 2 шт
    Масло вершкове - 100 г
    Цукор - 80 г
    Розпушувач тесту - 1 ч. л.
    Приготування:
    Отже, почнемо. Відокремити жовтки від білків. Вершкове масло збити з цукром (близько 3 хв.). По одному додати жовтки, збити до однорідності.
    Додати моркву, гарбуз, горіхи, добре перемішати. Борошно просіяти, додати в неї розпушувач .
    В тісто додати борошно, перемішати. Білки (бажано холодні) збити до стійких піків.
    Обережно ввести їх у тісто, обережно перемешать.мФорму застелити пергаментним папером і заповнити тістом.
    Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 1 години. Час може змінюватись в залежності від розміру вашої форми і особливостей духовки.
    Автор: Ттшка