Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    сир - 500г;
    яйця - 2шт;
    крупа манна - 2ст.л;
    цукор - 3ст.л;
    крохмаль картопляний - 2ч.л;
    борошно (для обвалювання);
    олія для смаження);
    ванілін (або ванільний цукор).
    Приготування:
    Беремо наш сир і розтираємо його в кашку. Можна за допомогою картопляної давилки або міксера.
    В окремій тарілці збиваємо яйця і всипаємо манку. Даємо набрякнути 2-3 хвилини. Виливаємо яєчну суміш у сирок і добре вимішуємо ложкою.
    Додаємо крохмаль Додаємо цукор і ванілін (у цей час сковорода вже має нагрітися).
    Отриману масу ділимо на порції столовою ложкою. Обвалюємо в борошні і формуємо наші сирники.
    Викладаємо на добре розігріту сковороду і смажимо на невеликому вогні до золотистої скориночки.
    Подавати на стіл трохи охолодженими.
    Фото і рецепт: horo6aya