Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Бісквітне тісто:
    3 яйця,
    70 г цукру,
    100 г борошна.
    Желе:
    500 г сметани,
    25 г желатину,
    120 мл кип ’ яченої води,
    200 г цукру,
    2 ківі,
    будь-які ягоди (свіжі або заморожені).
    Приготування:
    Яйця розділити на жовтки і білки. Борошно просіяти. Збити білки до густої піни, додати жовтки, цукор і борошно. Добре збити.
    Форму для випічки змастити маслом і вилити у форму тісто. Випікати 10 хвилин при температурі 200 градусів С.
    Готову основу вийняти і остудити.
    Желатин замочити теплої кип'яченої води і закип'ятити, не доводячи до кипіння.
    Рознімну форму вимити і знову змазати маслом. В сметану додати цукор. Збити до повного розчинення цукру. Додати желатин до сметані.
    Фрукти і ягоди вимити і нарізати невеликими шматочками.
    сметанну масу додати фрукти і перемішати.
    Залити в форму і поставити в холодильник на 2-3 години.
    Форму прибрати і подавати торт до столу.
    Приємного апетиту і Щасливого Нового року!