Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Борошно - 260 г
    * м'який Сир (чеддер) - 110 г
    * Масло вершкове (холодний) - 150 г
    * Яблуко - 500 г
    * Вода (холодна ) - 5 ст. л.
    * Цукор (+ додатково для посипання) - 25 г
    * Сіль - 1/4 ч. л.
    * Кориця - 1 ч. л.
    * Сік лимона - 1 ст. л.
    * Ванільний цукор (за смаком)
    * Мускатний горіх - 1/2 ч. л.
    * Вершки
    Рецепт:
    Змішати борошно та сіль. Сир натерти на дрібній терці. Додати до муке.Масло порізати на шматочки, додати до борошні і сиру, зробити крихту.
    Поступово додаючи холодну воду, замісити тісто. Загорнути тісто в плівку і поставити в холодильник на годину.
    Тим часом готуємо начинку. Яблука промити, очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками. Додати до яблук лимонний сік, корицю, цукор, ванільний цукор, мускатний горіх і перемішати.
    розігріти Духовку до 200 градусів. Розкачати тісто пласт шириною 3 мм, вирізати гуртки діаметром 5 см. У центр кожного гуртка покласти начинку, заліпити пиріжок.
    Змастити пиріжки вершками і посипати цукром. Випікати в духовці 20 -25 хвилин до зарумянивания.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Lemonshoco