Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    100 г замороженого вершкового масла
    20 г рослинної олії для змащування
    100 г борошна
    100 г тертого пармезану
    1 яйце
    Форму для випічки змастити маслом і прибрати в холод. В блендер з металевими ножами покласти нарізане заморожене масло, додати просіяне борошно, перемішати.
    Сир натерти на дрібній терці, додати в тісто, перемішати, додати яєчний жовток, перемішати, загорнути в плівку і поставити на 20 хвилин у холодильник.
    Дістати тісто, тонко розкачати, вирізати печиво будь-якої форми, посипати цукровою пудрою або корицею, викласти на змащену форму.
    Випікати при 180С приблизно 10-15 хвилин.