Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Вода - 1,5 склянки.
    * Борошно (скільки візьме тісто, приблизно 4 склянки)
    * Дріжджі (сухі) - 2 ч. л.
    * Сіль - 1 ч. л.
    * Цукор - 1,5 ст. л.
    * Яйце - 1 шт
    * Часник - 4-5 зуб.
    * Олія рослинна - 4-5 ст. л.
    Приготування:
    Для початку зробимо часникове масло. Часник натерти на дрібній терці, додати рослинну олію і дати настоятися.
    Замісити тісто. Змішати теплу воду, цукор, дріжджі, 1 склянка борошна. Додати білок, збитий з сіллю і 2 ст. ложки часникового масла (процідити масло через ситечко або марлю.) Інше масло залишити. Воно нам ще стане в нагоді.
    Додати ще борошна і замісити круте тісто. Накрити мокрим рушником і залишити на 1,5-2 години.
    Тісто наше збільшилася в обсязі. Розділити тісто на шматочки по 60 грам, сформувати пампушки.
    Викласти на деко і залишити ще на 40 хвилин. Змастити булочки жовтком. Відправити в гарячу духовку.
    Через 20-25 хвилин наші пампушки готові. Гарячі булочки змастити рештою часниковим маслом.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Jyuliya