Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Цей традиційний англійський пудинг зазвичай готувався не з тістом, а з хлібними крихтами, з яких виходила скоринка. Його назвали на честь Єви, так що не дивно, що тут додаються яблука. Яблука виділяють яблучний сік, і пудинг виходить соковитим і ароматним.
    Фотографія
    Інгредієнти:
    На 4 порції:
    600 г яблук, очищених від шкірки і серцевини і дрібно нарізаних
    75 г тростинного цукру (можна замінити білим)
    терта цедра і сік 1 лимона
    1/4 ч. л. кориці
    100 г вершкового масла
    100 г цукру
    2 яйця
    ч 1/2 л ванільного екстракту
    100 г борошна з розпушувачем (самоподнимающейся)
    Інструкції:
    1. Розігріти духовку до 180 ° С. Поєднати в мисці яблука, посипати цукром, лимонною цедрою та соком, корицею. Перекласти в форму, придатну для духовки.
    2. В іншій мисці збити масло і цукор до освіти світлої пишної маси. Додати яйця, збиваючи по одному. Додати ваніль, просіяти борошно і поступово перемішати.
    3. Розкласти суміш у форму поверх яблук і запікати 40 хвилин, поки скоринка зверху не стане золотистою. Посипати цукром і подавати з заварним кремом.