Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    для листкового тіста:
    борошно пшеничне - 300 г;
    яйце - 1 шт;
    вершкове масло - 100 г;
    вода - 2 столові ложки;
    сік лимона - 1 чайна ложка;
    сіль на кінчику ножа;
    для начинки:
    капуста - 1 кг;
    яйця - 3 штуки;
    кмин - 1,5 чайної ложки;
    сіль за смаком;
    рослинна олія - 2 столові ложки;
    для змащування рулету:
    жовток одного курячого яйця;
    для посипання рулету:
    кунжутне насіння - 3 чайні ложки.
    Приготувати начинку для рулету. Капусту вимити і дрібно нашаткувати. У сковороду налити рослинна олія, обсмажити нарізану капусту, додати 50 мл води і тушкувати на маленькому вогні до готовності.
    В кінці приготування додати сіль, кмин за смаком. Зварити 3 яйця в круту. Яйця дрібно нарізати, додати капусту і перемішати.
    Приготувати листкове тісто або скористатися купівельними.
    Тісто розкачати в пласт товщиною 0,2 см. Викласти підготовлену начинку на 2/3 поверхні тіста.
    Спочатку всередину скласти бічні сторони, потім піднімаючи край тіста з начинкою скачати рулет і викласти на деко, застелений пергаментним папером.
    Зверху змастити рулет яєчним жовтком і посипати кунжутним насінням.
    Випікати в попередньо нагрітій до 210-230 градусів духовці 25-30 хвилин до утворення золотистої скориночки.
    Рулет з листкового тіста з капустою охолодити і нарізати порційно.
    Рулет з капустою порізати
    чи Не правда, просто? І смачно.