Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Борошно - 200 г
    Вода (тепла , майже гаряча) - 100 мл
    Цукор (1 ст.л. в тісто і 100 р. в начинку) - 100 г
    Ванільний цукор - 1 пакет.
    Рослинна олія - 3 ст. л.
    Сіль - 1/4 ч. л.
    Розпушувач - 1 ч. л.
    Чорна смородина (заморожена,розморожувати не треба) - 400 г
    Крохмаль - 1 ст. л.
    Панірувальні сухарі - 2 ч. л.
    Приготування:
    Борошно змішати з розпушувачем і сіллю, просіяти в глибоку миску, додати цукор і олію, перемішати щоб вийшло щось на кшталт крихти.
    Додати теплу воду , замісити тісто, при необхідності додати ще борошна.
    Тісто покласти в пакет і залишити на 1 годину. Чорну смородину змішати з цукром, крохмалем .
    Форму діаметром 20 див. змастити маслом.
    Тісто розділити на дві частини , одна частина більше, інша меньше.Из більшої частини розкачати коло , викласти у форму , зробивши високий бортик.
    Дно присипати панірувальними сухарями , вони вберуть зайву вологу і тісто не розмокне.
    З другого шматка тіста розкачати коло і викласти на ягоди. Краї добре защипнути.
    Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35 - 40 хвилин .потім перекласти на решітку і дати трохи охолонути.
    Я ж , як завжди не дочекалася охолодження , ми відразу ж почали дегустувати, так як до нас завітав гість!
    дякую За рецепт olyaw .
    Фото і рецепт: Ттшка