Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    борошно - 1 склянка;
    кефір - 1 склянка;
    вода (окріп) - 1 склянка;
    яйце - 2 шт.;
    сода - на кінчику ножа;
    сіль - 1/2 ч.л.;
    цукор - 1 ст.л.;
    олія рослинна - 2-3 ст.л.
    Приготування:
    Збити яйця до появи легкої піни, додати сіль.
    Влити в яйця склянку окропу і продовжувати збивати.
    Потім додайте стакан кефіру.
    Борошно просіяти, змішати з содою і по ложці додати в рідину. Ретельно розмішати, щоб не утворилися грудки.
    Додати ложку цукру та олію.
    Взяти улюблену сковороду для млинців і випікати на ній тонкі млинці.
    Обсмажити з обох боків до красивого золотисто-коричневого кольору.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена Покровська