Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Борошно - 100 г
Гарбуз - 35 г
Морква - 35 г
Горіхи волоські (подрібнені) - 100 г
Яйце - 2 шт
Масло вершкове - 100 г
Цукор - 80 г
Розпушувач тесту - 1 ч. л.
Приготування:
Отже, почнемо. Відокремити жовтки від білків. Вершкове масло збити з цукром (близько 3 хв.). По одному додати жовтки, збити до однорідності.
Додати моркву, гарбуз, горіхи, добре перемішати. Борошно просіяти, додати в неї розпушувач .
В тісто додати борошно, перемішати. Білки (бажано холодні) збити до стійких піків.
Обережно ввести їх у тісто, обережно перемешать.мФорму застелити пергаментним папером і заповнити тістом.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 1 години. Час може змінюватись в залежності від розміру вашої форми і особливостей духовки.
Автор: Ттшка