Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • На 8 порцій:
    350 г печеного солодкого перцю
    375 г листкового тіста
    50 г м'якого козячого сиру
    2 листочки гілочок чебрецю
    1 середнє яйце (збити)
    1/2 чайні ложки маку
    Рецепт:
    1. Духовку розігріти до 190 градусів. Добре обсушити перець.
    2. На деко викласти прямокутник тесту короткою стороною до себе. На його середню третину вертикальною смугою намазати сир. Зверху викласти перець. Посипати чебрецем. Посолити і поперчити за смаком.
    3. Розрізати вільні краї тіста з боків від начинки по діагоналі вниз через кожні 2 см, відступивши в 1 см від сиру з перцем. Змастити тісто яйце.
    4. Загорнути на начинку верхню і нижню короткі боку тесту. Потім, починаючи з далекого від вас краю, загортати по черзі до центру і з боків нарізані смуги так, ніби плетете косичку. Змастити поверхню рулету збитим яйцем. Посипати маком.
    5. Запікати рулет протягом 30-40 хвилин, щоб добре підрум ’ янилася.
    6. Подати на стіл гарячим або кімнатної температури.