Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
для листкового тіста:
борошно пшеничне - 300 г;
яйце - 1 шт;
вершкове масло - 100 г;
вода - 2 столові ложки;
сік лимона - 1 чайна ложка;
сіль на кінчику ножа;
для начинки:
капуста - 1 кг;
яйця - 3 штуки;
кмин - 1,5 чайної ложки;
сіль за смаком;
рослинна олія - 2 столові ложки;
для змащування рулету:
жовток одного курячого яйця;
для посипання рулету:
кунжутне насіння - 3 чайні ложки.
Приготувати начинку для рулету. Капусту вимити і дрібно нашаткувати. У сковороду налити рослинна олія, обсмажити нарізану капусту, додати 50 мл води і тушкувати на маленькому вогні до готовності.
В кінці приготування додати сіль, кмин за смаком. Зварити 3 яйця в круту. Яйця дрібно нарізати, додати капусту і перемішати.
Приготувати листкове тісто або скористатися купівельними.
Тісто розкачати в пласт товщиною 0,2 см. Викласти підготовлену начинку на 2/3 поверхні тіста.
Спочатку всередину скласти бічні сторони, потім піднімаючи край тіста з начинкою скачати рулет і викласти на деко, застелений пергаментним папером.
Зверху змастити рулет яєчним жовтком і посипати кунжутним насінням.
Випікати в попередньо нагрітій до 210-230 градусів духовці 25-30 хвилин до утворення золотистої скориночки.
Рулет з листкового тіста з капустою охолодити і нарізати порційно.
Рулет з капустою порізати
чи Не правда, просто? І смачно.