Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г борошна
    100 г цукру
    1/2 ч.л. меленого імбиру
    2 ч.л. свіжого імбиру
    1 ч.л. меленої кориці
    1 ч. л. соди
    225 г меду
    4 ст.л. рослинного масла
    1 апельсин (цедра)
    2 яйця
    5 ст.л. апельсинового соку
    Приготування:
    Змішати борошно, цукор, мелений імбир і корицю, соду. Додати рідкий мед, масло, перемішати, розбити яйця і додати цедру.
    Все ретельно збити до отримання однорідної маси, додати апельсиновий сік і дрібно нарізаний свіжий імбир, перемішати.
    Готове тісто влити в змащену форму для запікання. Поставити в духовку на 50-60 хвилин при температурі 180-200С.
    Готовий пиріг охолодити у формі, потім вийняти. Пиріг можна зберігати, загорнувши в фольгу.