Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г борошна
100 г цукру
1/2 ч.л. меленого імбиру
2 ч.л. свіжого імбиру
1 ч.л. меленої кориці
1 ч. л. соди
225 г меду
4 ст.л. рослинного масла
1 апельсин (цедра)
2 яйця
5 ст.л. апельсинового соку
Приготування:
Змішати борошно, цукор, мелений імбир і корицю, соду. Додати рідкий мед, масло, перемішати, розбити яйця і додати цедру.
Все ретельно збити до отримання однорідної маси, додати апельсиновий сік і дрібно нарізаний свіжий імбир, перемішати.
Готове тісто влити в змащену форму для запікання. Поставити в духовку на 50-60 хвилин при температурі 180-200С.
Готовий пиріг охолодити у формі, потім вийняти. Пиріг можна зберігати, загорнувши в фольгу.