Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Запропоную 2 варіанта мигдального печива, що відрізняються тільки часом і температурою випікання.
Інгредієнти:
яйця (білок) - 2 штуки;
мигдаль -125 г;
гіркий мигдаль - 4 штуки;
цукрова пудра - 100 г;
сіль на кінчику ножа.
Білок від двох курячих яєць трохи посолити і збити до утворення піни. Продовжуючи збивати, поступово додати просіяне цукрову пудру.
Підмішати заздалегідь приготовлену із звичайного і гіркого мигдалю мигдальну борошно.
Перемішати до отримання однорідної маси.
На деко застелити лист пергаменту, змастити його рослинним маслом і посипати борошном.
Мигдальну масу відсадити з допомогою корнетиків на пергамент. Всі або деякі заготовки печива можна прикрасити мигдальним горіхом.
Варіанти випічки:
Випікати мигдальне печиво в розігрітій до 150 градусів духовій шафі 20-30 хвилин. Скориночка вийде гладка і бліда.
Випікати мигдальне печиво в духовці при температурі 180 градусів 10-12 хвилин. У цьому випадку скоринка печива вийде пористої і потрісканої. Саме печиво буде більш поджаристым.
Спробуйте обидва варіанти. При подачі це буде виглядати оригінально. Як ніби різні види печива. А насправді одне й те ж.
Готове мигдальне печиво вийняти з духовки і відразу зняти з пергаменту.
Фото і рецепт: Господиня