Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Запропоную 2 варіанта мигдального печива, що відрізняються тільки часом і температурою випікання.
    Інгредієнти:
    яйця (білок) - 2 штуки;
    мигдаль -125 г;
    гіркий мигдаль - 4 штуки;
    цукрова пудра - 100 г;
    сіль на кінчику ножа.
    Білок від двох курячих яєць трохи посолити і збити до утворення піни. Продовжуючи збивати, поступово додати просіяне цукрову пудру.
    Підмішати заздалегідь приготовлену із звичайного і гіркого мигдалю мигдальну борошно.
    Перемішати до отримання однорідної маси.
    На деко застелити лист пергаменту, змастити його рослинним маслом і посипати борошном.
    Мигдальну масу відсадити з допомогою корнетиків на пергамент. Всі або деякі заготовки печива можна прикрасити мигдальним горіхом.
    Варіанти випічки:
    Випікати мигдальне печиво в розігрітій до 150 градусів духовій шафі 20-30 хвилин. Скориночка вийде гладка і бліда.
    Випікати мигдальне печиво в духовці при температурі 180 градусів 10-12 хвилин. У цьому випадку скоринка печива вийде пористої і потрісканої. Саме печиво буде більш поджаристым.
    Спробуйте обидва варіанти. При подачі це буде виглядати оригінально. Як ніби різні види печива. А насправді одне й те ж.
    Готове мигдальне печиво вийняти з духовки і відразу зняти з пергаменту.
    Фото і рецепт: Господиня