Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* молоко - 0,5 л;
* яйце - 1 шт;
* борошно - 8 ст.л. (повних, з невеликою гірочкою);
* цукор - 3 ч.л.;
* щіпка солі.
* печінковий паштет - 500 гр (рецепт тут);
* солоні огірки - 5 невеликих шт (приблизно 250 гр);
* кріп - 5 гілочок;
* вершкове масло - 20 гр.
Наливаємо в чашу блендера молоко, зверху акуратно, не розмішуючи, насипаємо борошно, цукор, сіль, яйце і збиваємо.
Готове тісто залишаємо стояти хвилин на 30.
Поки варто тісто, робимо начинку: ріжемо дрібним кубиком огірки і змішуємо з паштетом.
Я використовувала домашній з курячої печінки (рецепт тут), але ви можете взяти магазинний... Самі все розумієте...
Дрібно порізати кріп і вимішати в паштет з огірками. Начинка готова.
Додаємо в тісто рослинна олія (3 ст.л.) і акуратно перемішуємо. Перший раз (тільки! потім своє зробить масло в тесті) на розігріту пательню крапаємо краплю масла.
Виливаємо ополоником порцію тесту на сковорідку і перевертаємо після того, як краю зарум'яняться і з'являться на тесті бульбашки.
Смажимо на іншій стороні. На кожну сторону потрібно приблизно по хвилині-півтори.
На готовий млинець кладемо 1-1,5 ст.л. начинки. І звертаємо трикутником, пальчиками акуратно розрівнюючи начинку в млинці.
Перед подачею обсмажуємо готові млинці на сковорідці з додаванням чуточки вершкового масла буквально за півхвилини з кожної сторони.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна