Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    борошно 500 г
    цукор 300 г
    мигдаль обсмажений 200 г
    яйця 4 шт.
    розпушувач 1 ст. л. без верху
    ванільний цукор 1 пакетик і ванільний стручок 1 шт.
    сіль за смаком
    мед 1 ст. л.
    вершкове масло 50-70 г
    Спосіб приготування:
    Ванільний стручок розрізати навпіл і зібрати м'якоть. Білки відокремити від жовтків. Білки збити з 150 г цукрового піску. Жовтки збити з 150 г цукрового піску. З'єднати жовтки від білків.
    Суміш акуратно перемішати. Всипати розпушувач. Додати сіль. Влити мед. Покласти м ’ яке масло. Додати ваніль. Всипати борошно і замісити тісто.
    Тісто має бути м'яким, пружним і добре відходити від рук. В тісто вмішати мигдаль, скачати в кулю. Куля розділити на чотири частини. Кожну частину тіста скачати в ковбаску.
    Деко застелити папером для випічки, викласти ковбаски. Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин.
    Потім ковбаски витягнути, нарізати на сухарики та дати охолонути. Перекласти печиво на деко. Поставити в духовку на 5-10 хвилин. Готове печиво охолодити і подати до столу.
    Приємного апетиту!