Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
борошно 500 г
цукор 300 г
мигдаль обсмажений 200 г
яйця 4 шт.
розпушувач 1 ст. л. без верху
ванільний цукор 1 пакетик і ванільний стручок 1 шт.
сіль за смаком
мед 1 ст. л.
вершкове масло 50-70 г
Спосіб приготування:
Ванільний стручок розрізати навпіл і зібрати м'якоть. Білки відокремити від жовтків. Білки збити з 150 г цукрового піску. Жовтки збити з 150 г цукрового піску. З'єднати жовтки від білків.
Суміш акуратно перемішати. Всипати розпушувач. Додати сіль. Влити мед. Покласти м ’ яке масло. Додати ваніль. Всипати борошно і замісити тісто.
Тісто має бути м'яким, пружним і добре відходити від рук. В тісто вмішати мигдаль, скачати в кулю. Куля розділити на чотири частини. Кожну частину тіста скачати в ковбаску.
Деко застелити папером для випічки, викласти ковбаски. Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20-25 хвилин.
Потім ковбаски витягнути, нарізати на сухарики та дати охолонути. Перекласти печиво на деко. Поставити в духовку на 5-10 хвилин. Готове печиво охолодити і подати до столу.
Приємного апетиту!