Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Чудове частування до столу, якщо раптово прийшли гості. Ці круглі відкриті пиріжки швидко готуються і ефектно виглядають.
    Інгредієнти:
    На 4 порції:
    400 г листкового тіста, розкачаного
    1 яйце, збити
    4 ст л тапенада (пасти із чорних оливок) або соусом песто
    4 стиглих помідори, порізані на кружечки
    300 г сиру моцарелла, порізаного крупно
    оливкова олія
    гілочки чебрецю
    жменю чорних маслин
    Інструкції:
    1. Розігріти духовку до 220 ° С. Порізати тісто на 4 гуртка формою діаметра 11 см. Гострим ножем зробити по колу надріз на відстані 1 см від краю.
    2. Покласти кружечки на деко. Змастити яйцем і проколоти їх вилкою. Намазати кожен гурток соусом, зверху покласти нарізані помідори, шматочки моцарелли. Побризкати оливковою олією, приправити і посипати чебрецем.
    3. Запікати 15-20 хв, поки тісто не буде золотистим. Вийняти з духовки, покласти на кожен пиріжок за кілька оливок і подавати з салатом.