Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Чудове частування до столу, якщо раптово прийшли гості. Ці круглі відкриті пиріжки швидко готуються і ефектно виглядають.
Інгредієнти:
На 4 порції:
400 г листкового тіста, розкачаного
1 яйце, збити
4 ст л тапенада (пасти із чорних оливок) або соусом песто
4 стиглих помідори, порізані на кружечки
300 г сиру моцарелла, порізаного крупно
оливкова олія
гілочки чебрецю
жменю чорних маслин
Інструкції:
1. Розігріти духовку до 220 ° С. Порізати тісто на 4 гуртка формою діаметра 11 см. Гострим ножем зробити по колу надріз на відстані 1 см від краю.
2. Покласти кружечки на деко. Змастити яйцем і проколоти їх вилкою. Намазати кожен гурток соусом, зверху покласти нарізані помідори, шматочки моцарелли. Побризкати оливковою олією, приправити і посипати чебрецем.
3. Запікати 15-20 хв, поки тісто не буде золотистим. Вийняти з духовки, покласти на кожен пиріжок за кілька оливок і подавати з салатом.