Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * борошно 250 г
    * подрібнений мигдаль в блендері 250 г
    * подрібнений в блендері фундук 125 г
    * цукор 250 г
    * вершкове масло 250 г + 20 г
    * гіркий шоколад 100 г
    в мисці Змішати до однорідної маси борошно, подрібнені горіхи, цукор. Додати розм'якшене масло. Сформувати з тіста кулю, загорнути його в плівку або сухе рушник і покласти в холодильник мінімум на 1 годину.
    Скачати з тіста маленькі кульки. Викласти їх на змащений маслом або застелений пергаментом деко, злегка притиснути і дати постояти 30 хвилин.
    Потім переставити в розігріту до 200 градусів духовку, яку слід зменшити до 160 градусів і запікати 20 хвилин. Шоколад натерти, викласти в каструлю разом з маслом і розтопити.
    Промастити їм з одного боку випечені печива і скласти їх по 2. Притиснути руками, щоб половинки зліпилися.
    Викласти печиво на деко і дати застигнути. Подати до чаю або кави. Приємного апетиту!