Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Незважаючи на гадану несумісність складових частин, пиріг цей, який прийшов до нас із Америки, дивно смачний, і ви ніколи не пошкодуєте про витрачених зусиль. Кабачки в пиріг не відчуваються, але надають йому цікаву структуру і пікантність.
Інгредієнти:
120 г маргарину (розтопити)
120 г олії
120 г цукрової пудри
240 г цукрового піску
3 збитих яйця
120 г вершків 10%
350 г борошна
2 ч. ложки соди
4 ст. ложки порошку какао
1/2 ч. ложки меленої гвоздики
450 г цукіні, очищених і натертих на тертці
1 пачка ванільного цукру
шоколадні краплі або шматочки шоколаду
Спосіб приготування:
Натерти кабачки. Прогрійте духовку до 190 З і застеліть вощеним папером лист розміром 22,5x32,5 см. Змішайте разом маргарин і рослинне масло. Всипати цукровий пісок. Всипати ванільний цукор.
Додати цукрову цукрову пудру і як слід збити. Потім, не перестаючи збивати, повільно додайте яйця. Влийте молоко. В окрему миску просіяти борошно, соду, порошок, какао і мелену гвоздику. Все це дуже обережно перемішайте. Додайте до рідкої суміші і збийте.
Ретельно перемішуючи, додайте натерті цукіні. Отримане тісто перекладіть на приготований деко, металевої лопаткою розрівняйте поверхню. Посипте зверху шоколадними краплями.
поставте Деко в духовку і випікайте 35-45 хвилин, поки торт не спечеться і кінчик ножа, яким ви його протыкаете, буде виходити назовні чистим.
Гарячий пиріг наріжте на порції і після цього поставити охолоджуватися. Подавати з молоком, до чаю або кави. Приємного апетиту!