Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Незважаючи на гадану несумісність складових частин, пиріг цей, який прийшов до нас із Америки, дивно смачний, і ви ніколи не пошкодуєте про витрачених зусиль. Кабачки в пиріг не відчуваються, але надають йому цікаву структуру і пікантність.
    Інгредієнти:
    120 г маргарину (розтопити)
    120 г олії
    120 г цукрової пудри
    240 г цукрового піску
    3 збитих яйця
    120 г вершків 10%
    350 г борошна
    2 ч. ложки соди
    4 ст. ложки порошку какао
    1/2 ч. ложки меленої гвоздики
    450 г цукіні, очищених і натертих на тертці
    1 пачка ванільного цукру
    шоколадні краплі або шматочки шоколаду
    Спосіб приготування:
    Натерти кабачки. Прогрійте духовку до 190 З і застеліть вощеним папером лист розміром 22,5x32,5 см. Змішайте разом маргарин і рослинне масло. Всипати цукровий пісок. Всипати ванільний цукор.
    Додати цукрову цукрову пудру і як слід збити. Потім, не перестаючи збивати, повільно додайте яйця. Влийте молоко. В окрему миску просіяти борошно, соду, порошок, какао і мелену гвоздику. Все це дуже обережно перемішайте. Додайте до рідкої суміші і збийте.
    Ретельно перемішуючи, додайте натерті цукіні. Отримане тісто перекладіть на приготований деко, металевої лопаткою розрівняйте поверхню. Посипте зверху шоколадними краплями.
    поставте Деко в духовку і випікайте 35-45 хвилин, поки торт не спечеться і кінчик ножа, яким ви його протыкаете, буде виходити назовні чистим.
    Гарячий пиріг наріжте на порції і після цього поставити охолоджуватися. Подавати з молоком, до чаю або кави. Приємного апетиту!