Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Нам знадобиться:
сир - 500г;
яйця - 2шт;
крупа манна - 2ст.л;
цукор - 3ст.л;
крохмаль картопляний - 2ч.л;
борошно (для обвалювання);
олія для смаження);
ванілін (або ванільний цукор).
Приготування:
Беремо наш сир і розтираємо його в кашку. Можна за допомогою картопляної давилки або міксера.
В окремій тарілці збиваємо яйця і всипаємо манку. Даємо набрякнути 2-3 хвилини. Виливаємо яєчну суміш у сирок і добре вимішуємо ложкою.
Додаємо крохмаль Додаємо цукор і ванілін (у цей час сковорода вже має нагрітися).
Отриману масу ділимо на порції столовою ложкою. Обвалюємо в борошні і формуємо наші сирники.
Викладаємо на добре розігріту сковороду і смажимо на невеликому вогні до золотистої скориночки.
Подавати на стіл трохи охолодженими.
Фото і рецепт: horo6aya