Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Борошно - 200 г
Вода (тепла , майже гаряча) - 100 мл
Цукор (1 ст.л. в тісто і 100 р. в начинку) - 100 г
Ванільний цукор - 1 пакет.
Рослинна олія - 3 ст. л.
Сіль - 1/4 ч. л.
Розпушувач - 1 ч. л.
Чорна смородина (заморожена,розморожувати не треба) - 400 г
Крохмаль - 1 ст. л.
Панірувальні сухарі - 2 ч. л.
Приготування:
Борошно змішати з розпушувачем і сіллю, просіяти в глибоку миску, додати цукор і олію, перемішати щоб вийшло щось на кшталт крихти.
Додати теплу воду , замісити тісто, при необхідності додати ще борошна.
Тісто покласти в пакет і залишити на 1 годину. Чорну смородину змішати з цукром, крохмалем .
Форму діаметром 20 див. змастити маслом.
Тісто розділити на дві частини , одна частина більше, інша меньше.Из більшої частини розкачати коло , викласти у форму , зробивши високий бортик.
Дно присипати панірувальними сухарями , вони вберуть зайву вологу і тісто не розмокне.
З другого шматка тіста розкачати коло і викласти на ягоди. Краї добре защипнути.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35 - 40 хвилин .потім перекласти на решітку і дати трохи охолонути.
Я ж , як завжди не дочекалася охолодження , ми відразу ж почали дегустувати, так як до нас завітав гість!
дякую За рецепт olyaw .
Фото і рецепт: Ттшка