Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Бісквітне тісто:
3 яйця,
70 г цукру,
100 г борошна.
Желе:
500 г сметани,
25 г желатину,
120 мл кип ’ яченої води,
200 г цукру,
2 ківі,
будь-які ягоди (свіжі або заморожені).
Приготування:
Яйця розділити на жовтки і білки. Борошно просіяти. Збити білки до густої піни, додати жовтки, цукор і борошно. Добре збити.
Форму для випічки змастити маслом і вилити у форму тісто. Випікати 10 хвилин при температурі 200 градусів С.
Готову основу вийняти і остудити.
Желатин замочити теплої кип'яченої води і закип'ятити, не доводячи до кипіння.
Рознімну форму вимити і знову змазати маслом. В сметану додати цукор. Збити до повного розчинення цукру. Додати желатин до сметані.
Фрукти і ягоди вимити і нарізати невеликими шматочками.
сметанну масу додати фрукти і перемішати.
Залити в форму і поставити в холодильник на 2-3 години.
Форму прибрати і подавати торт до столу.
Приємного апетиту і Щасливого Нового року!