Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Масло вершкове (кімнатної температури) - 175 г
Цукор (склянка у мене на 230 г) - 1 склянка.
Яйце - 1 шт
Ваніль (екстракт) - 1 1/2 ч. л.
Борошно - 1 1/2 склянки.
Какао-порошок (не солодке, без добавок) - 3/4 склянки.
Сіль - 1/4 ч. л.
Кави (не кристали, а пудра) - 2 ч. л.
Кориця - 1/2 ч. л.
Кунжут
Приготування:
1. Збити вершкове масло і цукор до пишноти.
2. Додати яйце і ваніль - перемішати.
3. Додати борошно, какао, сіль, кава і корицю.
4. Перемішати до однорідності.
5. Руками надати тесту вид колоди (не знала як перевести з іншого )
6. Загорнути в папір для випічки і в морозилку на 1 годину (перевернути кожні 20 хвилин, щоб зберегти форму).
7. Вийняти тісто і обкачати в насіння кунжуту.
8. Кунжут повинен добре покрити тісто.
9. Розрізати на кружечки товщиною 0,5 см (* але я в наступний раз я їх розріжу по 0,3 см).
10. В духовку на 15 хвилин (якщо вони 0.5 см) при 175*С.
11. Печиво поставити на решітку до повного охолодження.
Автор: Pro100 Ea