Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Масло вершкове (кімнатної температури) - 175 г
    Цукор (склянка у мене на 230 г) - 1 склянка.
    Яйце - 1 шт
    Ваніль (екстракт) - 1 1/2 ч. л.
    Борошно - 1 1/2 склянки.
    Какао-порошок (не солодке, без добавок) - 3/4 склянки.
    Сіль - 1/4 ч. л.
    Кави (не кристали, а пудра) - 2 ч. л.
    Кориця - 1/2 ч. л.
    Кунжут
    Приготування:
    1. Збити вершкове масло і цукор до пишноти.
    2. Додати яйце і ваніль - перемішати.
    3. Додати борошно, какао, сіль, кава і корицю.
    4. Перемішати до однорідності.
    5. Руками надати тесту вид колоди (не знала як перевести з іншого )
    6. Загорнути в папір для випічки і в морозилку на 1 годину (перевернути кожні 20 хвилин, щоб зберегти форму).
    7. Вийняти тісто і обкачати в насіння кунжуту.
    8. Кунжут повинен добре покрити тісто.
    9. Розрізати на кружечки товщиною 0,5 см (* але я в наступний раз я їх розріжу по 0,3 см).
    10. В духовку на 15 хвилин (якщо вони 0.5 см) при 175*С.
    11. Печиво поставити на решітку до повного охолодження.
    Автор: Pro100 Ea