Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Борошно - 125 г
    * Яйце - 2 шт
    * Молоко - 300 мл
    * Яблуко (велике) - 1 шт
    * Цукор - 1 ч. л.
    * Сіль (щіпка)
    * Олія для смаження)
    Рецепт:
    Для тесту всипати в глибоку миску борошно, додати сіль, цукор і перемішати, додати яйця і молоко, збити всі віночком і залишити на годину для вистійки
    Цим часом велике яблуко нарізати на тоненькі платівки.
    Після закінчення години, сковороду загострити, змастити олією. Яблучні платівки занурювати в тісто і викласти на сковороду внахлест, щоб вийшов млинець.
    Смажити приблизно за 1-2 хвилини з кожного боку.
    Фото і рецепт: Олена - любляча дружина